Публікації

Зображення
  Писанка - символ України, душа українського народу . Писанка - традиційно український вид великодніх яєць, розмальованих вручну за допомогою воску та барвників. Це найскладніший у виготовленні варіант кольорових яєць, адже потребує майстерності, терпіння та часу. У бібліотеці -філії с. Журавне провели майстер-клас "Великодня писанка" поринувши в   світ писанкарства. Кожен присутній з душею розписував свою писанку наповнюючи її яскравістю, красою та глибоким змістом. До цієї теми оформлено виставку-інсталяцію " Весна іде,наповнена чудес…Христос Воскрес! "  
Зображення
 Еко день "В єдності сила народу". Благоустрій території триває. Сьогодні був проведений благоустрій в  с. Олександрівка. Висловлюємо щиру подяку усім громадянам, які прийняли активну участь, хто знайшов час та доклав власних зусиль для упорядкування пам'ятника. Тільки разом ми досягаємо поставлених цілей.      Всім мирного неба.
Зображення
 26 квітня 1986 року сталася страшна катастрофа на Чорнобильській атомній електростанції. Цей день чорною сторінкою вписався в історію України і став Днем Скорботи і Болю українського народу. У бібліотеці -філії с. Журавне відбулася презентація книжкової виставки  "Чорнобиль.... Біль і пам'ять вічні".
Зображення
  23 квітня – Всесвітній день книги та авторського права . Книга  – це  незамінний носій інформації . Завдяки книгам ми не тільки отримуємо простий і зрозумілий доступ до ідей і знань, моральних і духовних цінностей, ми торкаємося до справжніх творчих досягнень та розуміння краси нашого людства. У бібліотеці – філії с. Журавне було проведено   бібліотечно-бібліографічні заняття «Енциклопедія – книга, яка знає про все на світі».
Зображення
 Еко день "Зроби добру справу". Благоустрій села продовжується. Дякуємо усім,  хто долучився до доброї справи. Разом до Перемоги!
Зображення
 Еко -день "Чисте довкілля- здорова нація". Дякуємо усім за спільну працю .
Зображення
 "Чисте село, чиста Україна". Місячник благоустрію продовжується. Сьогодні проведено благоустрій території сільського кладовища та могили захисників Другої світової війни.